Items from 26 May 2018 to 26 May 2019

days

Day of Week Date Start Time End Time Title
Sat 26/05/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Mon 28/05/18 -- -- SPRING BANK HOLIDAY
Tue 29/05/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 30/05/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 30/05/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 31/05/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 01/06/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 01/06/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 02/06/18 15:00 21:00 PRIVATE PARTY (6hrs)
Sun 03/06/18 10:00 14:00 PRIVATE PARTY (4hrs)
Mon 04/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Mon 04/06/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 05/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Tue 05/06/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Tue 05/06/18 20:00 22:00 DWMH TRUSTEES MEETING
Wed 06/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Wed 06/06/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 06/06/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 07/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Thu 07/06/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 08/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Fri 08/06/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 08/06/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 09/06/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Sat 09/06/18 13:00 17:00 PRIVATE PARTY (4hrs)
Sun 10/06/18 14:30 17:30 PRIVATE PARTY (3hrs)
Mon 11/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Mon 11/06/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 12/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Tue 12/06/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 13/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Wed 13/06/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 13/06/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 14/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Thu 14/06/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 15/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Fri 15/06/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 15/06/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 18/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Mon 18/06/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 19/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Tue 19/06/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 20/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Wed 20/06/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 20/06/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 21/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Thu 21/06/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 22/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Fri 22/06/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 22/06/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 23/06/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Sun 24/06/18 11:00 18:00 GARDEN OPEN DAY
Mon 25/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Mon 25/06/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 26/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Tue 26/06/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 27/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Wed 27/06/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 27/06/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 28/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Thu 28/06/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 29/06/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Fri 29/06/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 29/06/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sun 01/07/18 12:00 22:00 MORGAN & WEST
Mon 02/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Mon 02/07/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 03/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Tue 03/07/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Tue 03/07/18 20:00 22:00 DWMH TRUSTEES MEETING
Wed 04/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Wed 04/07/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 04/07/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 05/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Thu 05/07/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 06/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Fri 06/07/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 06/07/18 17:00 22:00 MOONRAKERS CONCERT
Fri 06/07/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 07/07/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Sat 07/07/18 13:00 17:30 PRIVATE PARTY (4.5hrs)
Mon 09/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Mon 09/07/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 10/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Tue 10/07/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Tue 10/07/18 19:45 22:00 DPC MEETING
Wed 11/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Wed 11/07/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 11/07/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 12/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Thu 12/07/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 13/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Fri 13/07/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 13/07/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 16/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Mon 16/07/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 17/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Tue 17/07/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 18/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Wed 18/07/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 18/07/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 19/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Thu 19/07/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 20/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Fri 20/07/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 20/07/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 21/07/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Mon 23/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Mon 23/07/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 24/07/18 08:30 15:30 SUNSHINE MONTESSORI
Tue 24/07/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 25/07/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 25/07/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 26/07/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 27/07/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 27/07/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 30/07/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 31/07/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 01/08/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 01/08/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 02/08/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 03/08/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 03/08/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 04/08/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Mon 06/08/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 07/08/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Tue 07/08/18 20:00 22:00 DWMH TRUSTEES MEETING
Wed 08/08/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 08/08/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 09/08/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 10/08/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 10/08/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 13/08/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 14/08/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 15/08/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 15/08/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 16/08/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 17/08/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 17/08/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 18/08/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Mon 20/08/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 21/08/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 22/08/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 22/08/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 23/08/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 24/08/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 24/08/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 27/08/18 -- -- LATE SUMMER BANK HOLIDAY
Tue 28/08/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 29/08/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 29/08/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 30/08/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 31/08/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 31/08/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 01/09/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Sat 01/09/18 12:00 17:00 PRIVATE EVENT (5hrs)
Mon 03/09/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 04/09/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Tue 04/09/18 20:00 22:00 DWMH TRUSTEES MEETING
Wed 05/09/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 05/09/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 06/09/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 07/09/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 07/09/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 10/09/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 11/09/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Tue 11/09/18 19:45 22:00 DPC MEETING
Wed 12/09/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 12/09/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 13/09/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 14/09/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 14/09/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 15/09/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Mon 17/09/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 18/09/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 19/09/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 19/09/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 20/09/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 21/09/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 21/09/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 24/09/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 25/09/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 26/09/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 26/09/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 27/09/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 28/09/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 28/09/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 29/09/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Mon 01/10/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 02/10/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Tue 02/10/18 20:00 22:00 DWMH TRUSTEES MEETING
Wed 03/10/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 03/10/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 04/10/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 05/10/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 05/10/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 08/10/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 09/10/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 10/10/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 10/10/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 11/10/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 12/10/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 12/10/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 13/10/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Mon 15/10/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 16/10/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 17/10/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 17/10/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 18/10/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 19/10/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 19/10/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 22/10/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 23/10/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 24/10/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 24/10/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 25/10/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 26/10/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 26/10/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 27/10/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Mon 29/10/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 30/10/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 31/10/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 31/10/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 01/11/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 02/11/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 02/11/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 05/11/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 06/11/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Tue 06/11/18 20:00 22:00 DWMH TRUSTEES MEETING
Wed 07/11/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 07/11/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 08/11/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 09/11/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 09/11/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 10/11/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Sun 11/11/18 14:00 15:00 REMBERANCE DAY SERVICE
Mon 12/11/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 13/11/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Tue 13/11/18 19:45 22:00 DPC MEETING
Wed 14/11/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 14/11/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 15/11/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 16/11/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 16/11/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 19/11/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 20/11/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 21/11/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 21/11/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 22/11/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 23/11/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 23/11/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 24/11/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Mon 26/11/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 27/11/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 28/11/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 28/11/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 29/11/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 30/11/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 30/11/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 03/12/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 04/12/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Tue 04/12/18 20:00 22:00 DWMH TRUSTEES MEETING
Wed 05/12/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 05/12/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 06/12/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 07/12/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 07/12/18 17:00 23:00 DWBC XMAS PARTY
Fri 07/12/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 08/12/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Mon 10/12/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 11/12/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 12/12/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 12/12/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 13/12/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 14/12/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 14/12/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Mon 17/12/18 18:45 20:45 PILATES (2hrs)
Tue 18/12/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Wed 19/12/18 09:45 11:45 YOGA (2hrs)
Wed 19/12/18 17:30 20:00 FENCING TRAINING (2.5hrs)
Thu 20/12/18 19:15 20:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 21/12/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Fri 21/12/18 17:30 20:30 FENCING TRAINING (3hrs)
Sat 22/12/18 10:00 12:00 DANCING PRACTICE (2hrs)
Tue 25/12/18 -- -- CHRISTMAS DAY
Wed 26/12/18 -- -- BOXING DAY
Fri 28/12/18 09:15 10:45 YOGA (1.5hrs)
Mon 31/12/18 -- -- NEW YEAR EVE
Tue 01/01/19 -- -- NEW YEARS DAY
Mon 06/05/19 -- -- MAY DAY BANK HOLIDAY